Wie organiseert de Jump4Joy dag?

In samenwerking met Stichting Pay It Forward (PIF) organiseren wij, een groep van acht enthousiaste mensenmensen, deze mooie avond. Wij kennen elkaar van de Gandhitraining van Corinor.

In mei 2022 hebben we met alle dertig cursisten een geweldige dag georganiseerd voor gezinnen die moeten leven onder de armoedegrens. De dag was een groot succes, we hebben in totaal zo’n 200 gasten een zorgeloze dag bezorgd.

Kijk hier voor een kleine impressie van de voorbereidingen van die dag.

En dat smaakt naar meer! Met een kleine afvaardiging van de 30 cursisten, allemaal enthousiast en vol energie om ditmaal een kerstdiner tot een succes te maken.

Stichting Pay it forward

Stichting Pay it Forward is voortgekomen uit een groep levendige enthousiaste mensen die een training Inspirerend Leiderschap heeft gevolgd. De verbinding lag in de behoefte om iets te betekenen voor anderen, hen te inspireren om op hun beurt er weer te zijn voor anderen, en op die manier een sneeuwbaleffect te creëren. Sindsdien is deze stichting actief gebleven.

Corinor

Corinor geeft waardevolle trainingen op het gebied van o.a. persoonlijke ontwikkeling. De kracht van Corinor ligt in het ontwikkelen van jouw drijfveren, ambities en potentieel, door het creëren van kansen en door te werken vanuit inspiratie en innerlijke motivatie. Zo kun jij je ambities en doelen realiseren.

De Gandhitraining

De Gandhitraining is het derde deel van een serie van drie trainingen – De Columbus- en De Mandelatraining gaan hieraan vooraf. Gandhi’s inspirerende woorden “Be the change you want to meet in this world”, zijn een leidraad voor de vele levenslessen die wij mogen leren.

Verschil maken door eerst naar jezelf te kijken, maakt de wereld telkens een stukje beter. Een betere wereld begint bij jezelf, vandaar dat wij zelf verschil mogen gaan maken. De Jump4Joy-dag en -kerstavond is hier een groot onderdeel van. Het is zowel een proces als een resultaat van onze leerweg. Want om er voor een ander te kunnen zijn, is ongelooflijk mooi!